Programe Besnikërie & Ndërveprimi

Customer Loyalty & Engagement

Një Lloj Tërësisht i
Ri i Fuqisë së Shitjes

Nëse jetoni në Greqi, Bullgari, Rumani apo Qipro ka më shumë se 50% mundësi që të keni marrë një mesazh në Viber, SMS, apo njoftim në email që vjen nga platforma jonë... dhe ka shumë mundësi që të keni blerë një produkt apo shërbim si pasojë e ngacmimit tonë enkas për ty.

Mund t’ju ndihmojmë juve dhe markën tuaj të bashkëveproni me klientët që të shisni më shumë përmes Strategjisë, Zhvillimit dhe Menaxhimit të Programit tuaj të Besnikërisë, CRM-në dhe Angazhimin në nivel operacional.

Ne mund t’i japim zgjidhje CRM dhe programit të besnikërisë ndaj klientëve, duke përdorur platformën tonë të testuar dhe të suksesshme, Mercury™️ , apo shumë e shumë risi të tjera duke u përshtatur gjithnjë me kërkesat tuaja.

Po! Rrugën jua tregojmë ne...”

Njihuni me Mercury™, Studion e Përvojave

Një Zgjidhje për të Dhënat, Menaxhimin dhe Besnikërinë e Klientit

01.

02.

03.

04.

05.

06.

Besuar nga liderët në treg

Let’s talk

Pranoj termat dhe kushtet