Kush jemi ne

Pyetje me vend!

Çfarë ndodh kur shkrin një agjenci krijuese, konsulencën strategjike dhe një fuqi të madhe teknologjike, në një organizatë të vetme?

Krijohet DOPE Studio!

Ne gjenerojmë të [D]hëna të sakta, tërësisht të [O]ptimizuara, me [P]erfomancë të lartë dhe [E]ksperiencë digjitale dhe kemi shumë dëshirë të krijojmë partneritete me klientët që na kuptojnë!

Ne vëmë në punë të gjithë talentin dhe ekspertizën tonë për të zgjidhur problemet e marketingut dhe biznesit në mënyra unike dhe tërësisht frymëzuese që funksionojnë.

tl;dr?

Këtë e bëjmë përmes përmbajtjes të hatashme dhe angazhuese, websiteve inteligjente e-commerce, përvojave tejet të personalizuara për besnikërinë e klientëve dhe automatizimin e marketingut, fushatave mediatike programatike me targetim thuajse të frikshëm të audiencës, aplikacioneve praktike & tërheqëse dhe programeve kompjuterike të personalizuara.

 

Ne jemi DOPE Studio.

Migrimi i Domain-ve

shëmb mitet

Ka një teori gjerësisht të pranuar se migrimet e domain-ve rezulton në humbje të trafikut organik dhe rankimit. Për të qenë të sinqertë me ju, jemi plotësisht kundër. Shkarkoni të dhënat e DOPE dhe shihni sesi migrimi i shumë domain-ve kur është i mirëplanifikuar, solli një rritje organike të dukshme dhe pothuajse të menjëhershme për një nga klientët tanë.

hidhini një sy
Migrimi i Domain-ve shëmb mitet

AGJENCIA E VITIT

DOPE ‘Tund’ Skenën

Këtë vit ne festojmë 5-vjetorin e DOPE Studio. Të qenit Agjencia Digjitale e Pavarur më e mirë e vitit do të thotë shumë për ne

hidhini një sy
AGJENCIA E VITIT

Deep Relationships

Deep Relationships > Deep Data

Kalimi i programit tuaj të besnikërisë përtej pikëve dhe zbritjeve është themelore për tu dalluar nga konkurrentët dhe për ti paraprirë ndryshimeve. Yannis Piperakis, CEO i DOPE dhe një ekspert i spikatur i Teknologjisë dhe Marketingut Dixhital/Strategjisë së Programeve të Besnikërisë, shpjegon çfarë duhet për të rritur përpjekjet për zhvillimin e një Programi Besnikërie në një nivel tjetër, duke rritur ROI-n në nivele shumë të larta.

hidhini një sy
Deep Relationships > Deep Data

Website-i korporativ i Vechro-s

Një dizajn i mbushur me ngjyra

Vechro është një nga prodhuesit më të mëdhenj të bojërave dhe llakut në Greqi. Një kompani që ka investuar në produkte miqësore ndaj mjedisit, me synimin për një ambient të qëndrueshëm. Që të kuptohemi, po flasim për bojëra. Po po, NGJYRA! Shumë e shumë prej tyre! Ne u dashuruam me këtë projekt dhe punuam me shumë dëshirë!

hidhini një sy
Website-i korporativ i Vechro-s

DOPE Unplugged

A truly DOPE-astic exclusive event!

Kjo është e vërtetë - ne organizuam një festë private dhe ftuam të gjiiiiithë klientët tanë! Jo vetëm që ndamë dhe diskutuam tendencat e reja digjitale, por gjithashtu përcaktuam skemën fituese të marketingut për vitin 2020!

hidhini një sy
DOPE Unplugged

Website i Alumil

Një epokë e re në personalizim

Alumil është një nga kompanitë më të avancuara në sistemet e aluminit në nivel global, me 30 vite eksperiencë, 12 fabrika të shpërndara në 6 vende, ama pa një website të mirë që mund të përfitonte nga gjithë këto potenciale

hidhini një sy
Website i Alumil

Skuadra jonë

Junior Designer
Baxevani Despina
Head of SEO
Nikos Taskos
Senior Digital Project Manager
Niki Gyra
UI/UX Specialist
Alexandros Perikleidakis
Digital Copywriter
Vangelis Chrysochoou
Web Developer
George Kontogouris
Creative Director
Chrysanthi Papastafida
Finance Director
Gregory Gasparatos
Head Technologist
Christiana Kogevina
Accounting
Elena Bournia
Head of Support
Giannis Dedegikas
.NET Developer
Magda Zafeiriou
Web Developer
Fotis Panokis
Designer
Andrew O’Carroll
Senior Technologist
Vicky Anastassini
CEO
Y. Piperakis Papadakis
Senior Art Director
Nora Korfiati
Motion Director
Kyriacos Tzouanakos
QA & Data Entry Specialist
Vassia Arka
Motion Designer
Ilias Mitropoulos
PHP Developer
George Koufalakos
Digital Account Manager – CRM specialist
Chryssa Tsakiri
Performance Marketing Lead
Eleftheria Topouzi
Junior Designer
Dimitra Chrysovergi
Digital Copywriter
Maria Tereza Kyparissi
Performance Marketing Manager
Katerina Ntioudi
Digital Account Manager
Dimitra Mega
Junior Loyalty Specialist
Niki Beta
Senior SEO Specialist
Christos Skandalos
Performance Marketing Director
Panos Drivas
SEO Specialist
Stelios Kalafatakis
Senior Art Director
Lefteris Protopapas
Account Director
Stella Doukaki
Senior Copywriter
Chris Baskakis
Digital Copywriter
Joanna Vouloumpasaki
Digital Copywriter
Anna Karambela
Digital Account Executive
Anthie Giakoumidaki
Junior Email Marketing Specialist
Danae Katri
Account Director
Mary Zolotaki
Art Director
Nicole Waddill
Head Of Productions
Eleni Grigoraskou
Performance Marketing Manager
Glykeria Kakafoni
SEO Specialist
Thomas Siotos
Senior Digital Account Manager
Efstathia Konti
Performance Marketing Manager
Konstantinos Gemanos
Junior Support Engineer
Christina Miskou
Digital Account Manager
Artemisia Symeonidou
CRM & Loyalty Specialist
Ilias Zografos
Web Designer
Bart Pychynski
Creative Content Executive
Evelina Giannari
Digital Account Supervisor
Magda Kazouri
SEO Specialist
Alex Tsentikopoulos
Senior Copywriter
Panos Tampis
UI/UX Designer
Anna Vitsa
Head of Customer Success
Louiza Koutsimpela

Klientët tanë