DOPE Unplugged

DOPE Unplugged

Kjo është e vërtetë - ne organizuam një festë private dhe ftuam të gjiiiiithë klientët tanë! Jo vetëm që ndamë dhe diskutuam tendencat e reja digjitale, por gjithashtu përcaktuam skemën fituese të marketingut për vitin 2020!

Sfida ose "Si të pushtojmë 2020"

Ne besojmë se roli i një agjencie moderne është t'i çojë gjërat një hap më tej; i ndihmon klientët e saj të dalin në pah dhe të krijojnë një prezencë digjitale diferencuese për ta.
Sigurisht, ne e dinim që klientët tanë do të donin të merrnin disa informacione për të fituar në Greqi në vitin 2020. Ne e dinim gjithashtu se do të duhej t'i bindnim ata të bënin gjërat pak më ndryshe (d.m.th. më shpejt), për t'i ndihmuar ata të ishin në nivelet më të larta dhe të mundnin konkurrencën!

The approach or “Where to begin?”

Qasja ose "Nga t’ia nisim?"

Ne ndamë njohuri mbi tendencat digjitale, zbuluam sekretet e Reklamimit Programatik, i frymëzuam ata të përqafonin teknologjitë e reja dhe i "mirëpritëm" me përmbajtje tërheqëse... POR ky ishte vetëm fillimi! Ne synuam të ndryshonim mentalitetin e tyre dhe t'i nxisnim për t’u bashkuar me ne në një udhëtim krejtësisht të ri… Liftoff! Një vend, katër folës: CEO-ja ynë (Yannis Piperakis), Drejtori ynë i Përmbajtjes (Dimitris Kanellis), Drejtori ynë i Medias, (Stavros Pipis) dhe Menaxheri i Marketingut të Produkteve, Alexander Shumarski (bashkëpunëtori ynë nga Progress) folën për mënyrën sesi Marketingu Digjital siç ne e njohim sot DUHET të ndryshojë, në mënyrë drastike. Hyni në një mentalitet inovativ, super të shkathët dhe progresiv!

Zgjidhja ose "Bëje në mënyrën DOPE"

Supozojmë se jeni një ekip DOPE që ka një ide interesante dhe doni t'i bëni klientët tuaj të jenë entuziastë për këtë, çfarë bëni? Shumë e lehtë! Ju thjesht prezantoni idetë tuaja, nxisni një bisedë frymëzuese (sigurisht shtoni këtu ushqim të shijshëm, kokteje dhe muzikë live) dhe jeni lidhur menjëherë me klientelën tuaj në një nivel krejtësisht të ri!

Ok, kështu ne patëm një nga momentet tona iluminuese DOPE dhe organizuam një event të veçantë komunikimi që askush nuk do të donte ta humbiste.

Urime për një vit fitimtar që na pret!

The solution or “Do it the DOPE way”