AGJENCIA E VITIT

THE TEAM

DOPE ‘Tund’ Skenën

Këtë vit ne festojmë 5-vjetorin e DOPE Studio. Të qenit Agjencia Digjitale e Pavarur më e mirë e vitit do të thotë shumë për ne!

Madje u shfaqëm në një emision mëngjesi të transmetuar në atë që quhet " Televizion"... ose diçka e tillë. Hidhini një sy më poshtë. 🕺🏿🕺🏿

Natyrisht, ky çmim u shkon klientëve tanë të dashur të cilët 'na kuptojnë' dhe na lejojnë të bëjmë disa gjëra mjaft të çuditshme me markat e tyre, por mbi të gjitha u përket të gjithë DOPE-rave që çdo ditë përpiqen të bëjnë gjëra që nuk janë bërë ose thënë kurrë më parë në të njëjtën mënyrë digjitale.

Në këto periudha të çmendurive botërore, le të marrim pak kohë për të festuar pak ❤️ 🤗 😘 🥂 🚀

(intervista është në greqisht... por hej, nëse Marketingu Digjital ju duket krejt grek, na kontaktoni)
Oh dhe këtu janë disa nga fotot tona më të këqija, të sikletshme dhe të shëmtuara të bëra gjatë ceremonisë, në rast se dëshironi të shkruani një koment për to në rrjetet tona sociale (me kaq e mbyll unë... ndërkohë që vrapoj për t'u fshehur para se pjesa tjetër e DOPE-rave ta shohin këtë! Shihemi!)
DOPE team

I lumtur që duhej të këndonte

Shefi ynë u emocionua aq shumë sa po këndon Himnin e DOPE në skenë... anëtarët e ekipit tonë krijues po kënaqen. Shumë! #mbështesnishefintuaj

The singing ceo

Të lindur për këtë

Momenti i sikletshëm kur dëshironi të dhuroni buzëqeshjen tuaj më të mirë dhe të jeni të qetë... sikur të keni lindur për këtë #jorealisht

Family Photo

Photo-bombed

Kush është ai tipi i dyshimtë me bluzën e verdhë... sinqerisht...a është pjesë e DOPE?

Photo Bombing

Kemi edhe ndonjë normal

Një person normal në DOPE! Po, ndodh edhe kjo!... d.m.th. vetëm nëse e gjykoni nga një foto <3 #duketnormal #aështënormal

Normality at DOPE

A guxoi dikush të mos duartrokiste

Ai është një shikim prej shefi të zemëruar... bën mirë të duartrokasësh

Angry boss