Strategjia e Prodhimit dhe Përmbajtjes

Content Strategy Production

Strategjia e Prodhimit dhe Përmbajtjes
Me vend e quajnë "Përmbajtje Dope"

S’do mend që përmbajtja sundon mbi gjithçka, por ne të DOPE të japim diçka me të vërtetë të klasit A të krijuar për mbretër.

Ne vdesim të krijojmë përmbajtje fantastike të animuara Facebook-u dhe plotësisht angazhuese, përvoja për Insta story-n tuaj që mbushin plot zemrat, video tërheqëse në TikTok, apo serinë tuaj të ardhshme super gazmore në YouTube.

Ne nuk krijojmë postime të thjeshta në Facebook; në DOPE kemi ngritur një strukturë të plotfuqishme prodhimesh digjitale. Një ekip me çuna dhe goca të talentuar: Copywriter-rat, Dizenjuesit, Ilustratorët, Specialistët e Efekteve Vizuale dhe Animacionit së bashku me Menaxherët e Prodhimit janë të përkushtuar të unifikojnë strategjinë me imagjinatën dhe t’ju servirin konceptet krijuese që ju a ka ënda për fushatat tuaja.

Nuk jeni akoma gati të shkëlqeni në mes të gjithë xhunglës së internetit?

Hottest
Social Media Content
on the block

Vodafone CU

Vodafone CU

Vodafone Rocky

Iaso

Nespresso

Ç’po prisni...
Flisni me ne

Pranoj termat dhe kushtet