Deep Relationships

Deep Relationships > Deep Data

TË DHËNAT DOPE

Kalimi i programit tuaj të besnikërisë përtej pikëve dhe zbritjeve është themelore për tu dalluar nga konkurrentët dhe për ti paraprirë ndryshimeve. Yannis Piperakis, CEO i DOPE dhe një ekspert i spikatur i Teknologjisë dhe Marketingut Dixhital/Strategjisë së Programeve të Besnikërisë, shpjegon çfarë duhet për të rritur përpjekjet për zhvillimin e një Programi Besnikërie në një nivel tjetër, duke rritur ROI-n në nivele shumë të larta.

Shkarkoni të dhënat tona DOPE për Deep Relationships™ dhe krijoni një ide të përgjithshme mbi metodologjinë tonë. Merrni autorizimin per të punuar me template funksionale dhe filloni ndërtimin e Karakterit të Markës suaj dhe të një strukture për të filluar planifikimin e Deep Relationships.

Deep Relationships Deep Data

DEEP RELATIONSHIPSTM

Bota ka ndryshuar përgjithmonë! A është gati Programi juaj i Besnikërisë për këtë?

Së fundmi, kanë ndodhur ndryshime themelore në shumë nivele në botë. Pandemia ka transformuar prioritete tona në jetë, mënyrën se si punojmë, mënyrën se si ndërveprojmë me njëri-tjetrin dhe me markat.

KURTHI I BESNIKËRISË:

Të përhumbur në teknikalitetet

Dil nga "Kurthi i Besnikërisë" dhe përgatitu për normën e re të besnikërisë! Nuk ka të bje me analizat e tua të MTV ose RFM. Nuk ka të bëjë me nivelet e tua të besnikërisë, pikëve ose zbritjeve. Nuk është as çështje e teknologjisë që përdor.

Deep Relationships > Deep Data

Shkarkoni të dhënat tona DOPE mbi Deep Relationships™

Shkarkoni njohuritë tona të DOPE mbi Deep Relationships™ dhe krijoni një ide të mirë sesi funksionon metodologjia jonë.
Merrni akses në template tona të punës dhe filloni ndërtimin e Karakterit të Markës suaj dhe një strukturë për të filluar planifikimin e Deep Relationships rreth Markës suaj.

I pranoj termat dhe kushtet