Website & e-Commerce

Websites & Ecommerce

Është koha të diferencoheni dhe
Të arrini rezultate

Një këshillë: modelet e gatshme nuk bëjnë dy lekë. Duhet të përpiqeni më shumë (ose të paktën të merrni dikë që t’i bëjë këto për ju). Vërtet s’ju shkon mendja tek askush?

Gjithsesi, ne i nisim përpjekjet tona në internet me pak punë kërkimore, ndonjë intervistë këtu dhe ndonjë atje... Dhe pastaj TADA! Ne bëjmë gjërat tona (pa magjira apo zana mali) dhe ju ofrojmë një zgjidhje dhe përvojë të përshtatur enkas për ju.

Ekipi jonë me Analistë Biznesi, Menaxherë Projektesh, Specialistë UI/UX dhe Programuesish të talentuar kanë zbatuar qindra projekte deri tani për marka vendore dhe ndërkombëtare, të cilët kanë fituar çmime.

Përzgjedhja e teknologjisë, zgjidhjes dhe platformës së duhur është një hap super i rëndësishëm, që shpesh anashkalohet nga shumëkush. Ne punojmë me teknologjitë .NET dhe PHP. Na pëlqen ta shohim veten si “agnosticist të teknologjisë".

Ne do të punojmë së bashku për t’u siguruar që zgjedhim elementet e duhura të teknologjisë së marketingut për strategjinë dhe nevojat tuaja të veçanta.

Përveç faqeve të internetit dhe projekteve e-commerce, ne krijojmë shumë gjëra të hatashme dhe të personalizuara për klientët tanë. Na kontaktoni që të
shohim çfarë dhe si.

Disa
nga projektet
tona të preferuara

Lifo

Athens College

Vechro

Mjetet dhe Platformat

Atëherë... Si e keni
syrin

Pranoj termat dhe kushtet